+40 350 412 777
office@itlive.ro

Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre parți.

În calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.itlive.ro, SC IT Live SRL (cu sediul social în: comuna Vlădești, sat Vlădești nr. 234 , înmatriculată la Registrul Comerțului sub J38/53/2009, Cod identificare fiscala: RO24975339 , tel. 0350 412 777)  își rezerva dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, fără o notificare prealabila. Astfel, va rugam să vizitați periodic aceasta secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Drepturi de autor

Conținutul site-ului itlive.ro este proprietatea SC IT Live SRL.

IT Live  SRL garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.itlive.ro, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei IT Live SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC IT Live SRL, sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțiala sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata și completata, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de IT Live SRL exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar în măsura în care sunteți de acord să primiți acest gen de informații) facturare și pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa IT Live SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa către SC IT Live SRL cu o cerere scrisa, datată și semnată. SC IT Live SRL se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. În cazul în care se va pune problema utilizării datelor dumneavoastră în scopul realizării unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

IT Live SRL nu trimite mesaje nesolicitate clienților săi. Orice mesaj periodic trimis conține datele noastre de identificare, precum și o procedura valida de renunțare la subscriere.

Politica de confidentialitate

Va invitam să accesați, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastră pe pagina noastră web.

Garanția produselor

IT Live SRL garantează integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana în momentul livrării.

Produsele cu durata de utilizare îndelungată (copiatoare, plottere etc.) sunt însoțite de certificat de garanție comercială valabilă pentru perioada specificată pe site pentru fiecare produs, acolo unde aceasta se aplică. Prețul și riscul transportului intră în obligația cumpărătorului.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.itlive.ro beneficiază de garanția legală de conformitate, care este de 12 luni în cazul produselor de folosința îndelungată.

Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului

În vederea utilizării serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

Plata și livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrării de produse către clienți persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul României. În momentul livrării, o persoana cu vârsta de minim 18 ani, reprezentând persoană fizică sau juridică, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmata de către IT Live SRL. Termenul de livrare a produselor - în aproximativ 24 ore din momentul recepționarii comenzii, prin curier, în zilele lucrătoare. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comanda se face de către IT Live SRL. În ziua de duminica nu se fac livrări. În anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.


De asemenea, puteți ridica produsele de la sediul nostru, după ce ați primit confirmarea din partea IT Live SRL.

Livrarea se face prin rețeaua de distribuție Nemo Express sau Fan Courier, în 24-48h. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comanda se face de către IT Live SRL.

Daca preferați o alta firma de curierat, va rugam să ne comunicați atunci când lansați comanda! Produsele va vor fi livrate cu condiția ca acestea să fie achitate în avans (virament bancar/ card), costul transportului fiind în sarcina dumneavoastră.

Plata produselor comandate prin IT Live se poate face astfel: în numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar în avans sau plata cu cardul la sediu sau online.

Plata în numerar* se face la livrare, în lei, la valoarea din momentul confirmării comenzii, către comisionarul care efectuează livrarea.

Excepție: pentru produse cu greutate individuala mai mare de 40 kg, este necesara plata în avans prin OP/virament bancar a minim 5% din valoarea acestora.

Plata prin ordin de plata se face în baza facturii proforma, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai după ce se face dovada plații către IT Live SRL.

Returnarea produselor achiziționate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract în afara spatiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.

Pentru informații complete privind returnarea unui produs, va rugam trimiteți mail la office@itlive.ro cu subiectul RETUR

Conciliere

În cazul în care aveți o nemulțumire în legătura cu produsele sau serviciile oferite de IT Live, va rugam să ne adresați un e-mail pe adresa: office@itlive.ro

Orice conflict apărut intre clienți și companie se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila, prin înțelegere intre cele doua părți.  În cazul în care conflictul nu s-a soluționat pe cale amiabila, competenta revine instanțelor de judecata romane, conform legislației în vigoare.

Alți Termeni

Acești termeni și condiții reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră și IT Live SRL pentru utilizarea acestui site.

IT Live SRL verifica periodic exactitatea informațiilor de pe site, dar nu oferă nicio garanție, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind conținutul și disponibilitatea site-ului.

În cazul unei erori umane prin care prețul unui produs a fost introdus greșit în magazinul nostru online, nu suntem obligați să furnizam respectivul produs la prețul greșit și vă vom comunica acest lucru înainte de a livra comanda. În aceasta situație, va vom transmite noul preț al produsului, iar dumneavoastră veți decide daca doriți sau nu să achiziționați produsul la prețul corect.

Fotografiile produselor afișate pe site au caracter informativ și acestea pot conține accesorii neincluse în pachete, iar prețul sau unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot exista erori de operare.

 

office@itlive.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram